Op 30 maart 2009 heeft Radio Noord-Holland een interview met Denise en Daniƫlle van locatie Huizen afgenomen.De uitzending was live om 9.45 uur.

Bart de Rijdende Reporter is bij SOK geweest en wilde graag weten wat knuffeltherapie inhoud. Om half tien kwam hij en heeft uitgelegd wat de bedoeling was. Eigenlijk liet hij het zoveel mogelijk aan ons over en zou alleen af en toe vragen stellen en het gesprek sturen. Hij heeft een foto met zijn telefoon gemaakt die hij gelijk doorstuurde naar de studio. Deze stond al op de site voor het interview voorbij was.

RadioNH30-3-09

Hierna ging hij zijn apparatuur klaarzetten. De antenne op zijn auto werd uitgeschoven en hij moest controleren of er ontvangst was. Dat bleek niet het geval te zijn en na zijn auto een halve meter achteruit gereden te hebben lukte het wel. Hij zei van te voren al dat het zo weinig uit kon maken, nu konden we het met eigen ogen zien.

Het radio-interview heeft 7 minuten geduurd en was voorbij voor we er erg in hadden. Het lukte Bart om een paar vragen te stellen maar ook hij had last van het probleem waar veel bezoekers mee te maken krijgen. Als Daan en ik samen aan het woord zijn is er moeilijk een speld tussen te krijgen. Dus sorry Bart als je dit gevoel nu ook had.

Dankzij onze goede vriend Theo (die het interview van internet kon downloaden en er een MP3 van heeft gemaakt) is het hier te beluisteren. Aan het eind na het nummer wat gespeeld wordt noemt June de link van de website nog twee keer.

http://www.sokratjes.nl/20090330-radio-nh.mp3

radio1

radio2

radio3

radio4

radio5